GILLETTE BARBERBLADE DANSKERNES FORETRUKNE BARBERBLAD

FIND UD AF, HVORFOR TUSINDVIS AF DANSKERE BRUGER GILLETTE BARBERBLADE

Barberklubben sælger GILLETTE barberblade
til samme pris som private label mærker.

Det smarte valg i hverdagen. Barberklubben er til for dig, der vil træffe smarte valg i hverdagen. I vores webshop kan du let, ved at klikke nogle gange på din museknap, tegne et medlemskab på levering af billige Gillette barberblade, som er så vigtig, når du vil have det nemt i hverdagen. Det er så irriterende, når der ikke er nogle skarpe barberblade tilbage, kun en time inden festen skal begynde. Vi vil være dit forråd på nettet, hvor du løbende får leveret nye barberblade – inden beholdningerne slipper op. Du får de barberblade, som du behøver, når du behøver dem og som det passer dig.

Allan Jørgensen - ejer af Barberklubben.dk

Sådan får du billige barberblade

Vælg dit medlemskab

Startpakke med skraber og barberblad til kr. 49-, eller 8 stk. billige barberblade fra GILLETTE til kr. 199,-

Vælg leveringsinterval af dine billige barberblade

Vælg et passende medlemskab der passer med dit barberingsmønster. Vælg levering af 8 stk. Gillette barberblade hver 2, 4, eller 6 . måned.

Hurtig levering​

Vi afsender din første medlemspakke med barbergrej inden for 24 timer og leverer gratis i hele DK.

Fleksibilitet​

Du kan altid ændre, pause eller annullere dit medlemskab.​ Du har 100% kontrol.

Vælg et medlemskab

Prøvepakke inkl. barberskraber

BarberSkraber og barberblad

1 original GILLETTE Fusion5

barberskraber + barberblad.

Gratis fragt.

Barberblade uden prøvepakke

Billige Gillette barberblade

8 originale GILLETTE Fusion5 

barberblade.

Gratis fragt.

Kvalitets barbergrej fra GILLETTE

Tillid til vores ord er lige så vigtig som tillid til vores produkt. Vi mener at barberbladene fra Gillette er de bedste! Det kan vi lige så godt slå fast med det samme – 115 års erfaring fornægter sig ikke. Gillettes barberblade holder en ekstremt høj standard. Deres barberblade har været igennem over 60 kvalitetskontroller fra råmateriale til det endelige barberblad. Gillette Fusion5 er hurtigt, smidig og har en fantastisk ergonomi. Den barberer tættere end langt de fleste på skrabere på markedet, så hvis du prioriterer glathed, er Gillette Fusion5 noget for dig.

PRÆCISION OG EFFEKTIVITET MED 5-BLADET TEKNOLOGI

Med Gillette Fusion5 barberskraberen nyder du godt af de mange unikke funktioner, der giver en tæt og langvarig barbering. Dens omvendte blad er fantastisk, hvis du har svært ved at opnå en ren barbering på svært tilgængelige områder. Kombineret med forskellige Gillette-funktioner som f.eks. bladfjedre, fugtighedsstrippen og mikrofinner fjerner Fusion5’s innovative blade effektivt hår i ansigtet, mens de bevæger sig blidt hen over huden. Fusion5 barberskraberen er designet til at afkorte skægstubbe og glatte området i kun én bevægelse og skaber en behagelig og grundig barber oplevelse med langvarige resultater. Med en Fusion5-patron kan du barbere dig komfortabelt op til 20 gange.

SKRABEREN

Gillette Fusion kvalitetsskraber er ergonomisk designet og ligger godt i hånden. Dette gør, at barberingen bliver nemmere og dermed også mere behagelig, da skraberen glider glat på huden. En god skraber som Gillette Fusion er essentiel for et godt resultat uden rifter og rødme.

BARBERBLADENE

Hos Barberklubben forhandler vi Gillette Fusion5 antifriktions-barberblade, som giver en tæt og glat barbering. De fem ultratynde blade og fugtighedsstrippen sikrer en behagelig barbering, som efterlader huden blød og smidig.

Gillettes barberblade reducerer presset på huden, og barberhovedet følger ansigtets konturer for en skånsom, men effektiv barbering. Øverst på barberbladet er en præcisionstrimmer, der gør det let at barbere vanskelige steder som bakkenbarter eller under næsen. Pakken indeholder otte barberblade, der kan anvendes til alle Gillette Fusion skrabere.

HVORDAN RENGØR DU DIN FUSION5 BARBERSKRABER?

Det er en almindelig misforståelse, at du skal banke din barberkniv mod vasken eller en hård overflade for at fjerne fastsiddende hår. Selv om det godt kan løsne hårene, kan slaget også beskadige barberbladet. I stedet skal du blot skylle dine blade i vand og lade vandet løbe fra bagsiden til forsiden af barberbladet og ryste den kraftigt for at fjerne snavs. Når du er færdig med at barbere dig, skal du opbevare din barberkniv i det fri for at lade den tørre, helst i en lodret stilling.

KOMPATIBILITET

For at opnå den bedste barbering anbefaler vi, at du bruger blade, der er designet til din skraber. Gillette Fusion5 barberblade er kompatible med følgende skrabere:

Gillette Fusion5 skraber
Gillette Fusion ProShield Power Flexball skraber
Gillette Fusion ProShield Flexball skraber
Gillette Fusion ProShield FlexBall Chill skraber
Gillette Fusion ProGlide Power styler
Gillette Fusion Proglide Flexball skraber
Gillette Fusion Proglide Power Flexball skraber
Gillette Fusion Skinguard Sensitive skraber

Trygt og enkelt – ingen binding

Barberblad

Du bestemmer helt selv over dit medlemskab. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab. Du har derfor 100% kontrol.

Hos Barberklubben har du mulighed for at vælge den løsning, der passer dig bedst i forhold til, hvor ofte du barberer dig. På den måde modtager du kun barberblade, når du har behov for dem. Og husk: du kan altid ændre på leveringsintervallerne af dine barberblade ved at logge ind på din konto.

Vi har ingen skjulte omkostninger, og vi leverer kvit og frit barberblade i hele Danmark. Læs mere under spørgsmål og svar.

Billige barberblade – spar 40 %

Barberblade og skraber

Hos Barberklubben har du mulighed for at købe billige barberblade, helt uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Køber du dine barberblade gennem Barberklubben, så sparer du 40 % sammenlignet med andre butikker.

Når det kommer til økonomien omkring barbering, så kan du med fordel kigge på de samlede omkostninger for at få det mest retvisende billede. Her er det vigtigt at tage højde for, at et Gillette barberblad holder betydeligt længere end de fleste andre barberblade på markedet. Medregner du dette, så er Gillette barberblade alle pengene værd, og de vil i sidste ende ikke være dyrere at bruge barberblade fra Gillette end andre private label barberblade. 

Derfor skal du vælge barberklubbens Gillette barberblade

100 % kontrol

Du bestemmer helt selv over dit medlemskab. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid stoppe/pause dit medlemskab. Du har derfor 100% kontrol.

Højeste kvalitet

Gillette Fusion5 antifriktions-barberblade giver en tæt og glat barbering. De fem ultratynde blade og fugtighedsstrippen sikrer en tæt og behagelig barbering, som efterlader huden blød og smidig.  

Spar penge på vores billige barberblade

Du får barberblade af høj kvalitet. Vi har ingen skjulte omkostninger, og vi leverer kvit og frit barberblade i hele Danmark.  

Sådan får du den perfekte barbering

Den bedste barbering tager tid. Start din dag helt afslappet og giv dig selv masser af tid til at barbere dig. Hvis du har alt for travlt, kan du nemt komme til at skære dig.

Hav værktøjet i orden
Det vigtigste er at barbere sig med et skarpt barberblad. Hvis det er slidt og ikke er skarp nok, kommer det til at rive huden, og det kan give skægpest.

Rens huden
Rens allerførst dit ansigt grundigt. Det fjerner bakterier, som ellers kan trænge ind i hudporerne. Barberskum, barbergel eller barbercreme sætter sig også meget bedre fast på en fedtfri hud. En god tid for barbering er lige efter et brusebadet, da din hud er varm og fugtig og fri for overskydende olie og døde hudceller, der kan tilstoppe dit barberblad.

Barber dig med lette, blide strøg
Barber dig med og mod hårene. Ansigtshår vokser i mange retninger. Hvis du har irriteret eller følsom hud, er den sikrest vej til en god barbering dog at barbere med hårenes retning.

Nogle tager overskægget først, fordi barberblader er skarpest i starten, og overskægget er som regel tykkest. Det optimale er at barbere sig tre gange, men to gange er også fint. Der vil altid være steder med lidt stubbe efter den første barbering.

Skyld ansigtet i koldt vand
Koldt vand på huden bagefter er vigtigt, fordi det lukker porrerne. Det er også fint at bruge sprit eller aftershave, så man undgår bakterier og mindsker risikoen for skægpest. Mænd med sart eller tør hud skal vælge en mild, alkoholfri aftershave, som fugter og hjælper hudens genopbygning. Vælger du en creme som på én gang blødgør områder med irriteret hud og giver huden fornyet energi, slår du to fluer med ét slag.

Hold hænderne fra dit ansigt
Hold hænderne fra dit ansigt efter barberingen. Lad det lufttørre, så du ikke selv påfører bakterier. Sørg for at have et lille barberhåndklæde, som kun bruges til barbering.

Billigt barberblade og skraber
Bedste barberblad kvalitet
Lubrastrip for utrolig komfort og glid. Lubrastrippen afgiver vandopløselige smøremidler til huden og hjælper bladene med at glide lettere over din hud. Desuden forsvinder striben, når du ikke længere får en optimal barbering.
Barberblade info om kvalitet
Prisbillige 5-blades barberblade. De 5 anti-friktionsblade hjælper med at levere en tæt og behagelig barbering. Bladene er placeret tæt på hinanden og giver en fantastisk komfort og op til 20 barberinger pr. genopfyldning af blade.
Barberblade info om kvalitet
Mikrofinner, der forbereder hårene til skæring Bløde mikrofinner strækker og glatter forsigtigt huden for at forberede hårene til en tæt barbering.
Barberblade information om kvalitet
Ergonomisk håndtag designet til kontrol. Fusion-håndtaget er specielt designet til at give god kontrol under våde forhold. Det passer også til alle Gillette 5-bladede barber håndtag.

Vi tager ansvar

Vi tager vores sociale ansvar meget alvorligt. Vi drømmer om en sund og sikker verden. En verden baseret på bæredygtige værdier. Hos Barberklubben arbejder vi hver dag på at gøre denne drøm til virkelighed, og vi gør det sammen med vores netværk af samarbejdspartnere og eksperter inden for bæredygtighed. Derfor sender alt vores barbergrej i boblekuverter produceret af 50 % genbrugsmaterialer og af FSC certificeret papir ved klimaneutral produktion. Ingen fancy papkasser og vi vedlægger ikke unødigt salgsfremmende materiale og vejledninger.


Scroll til toppen