TRÆT AF AT BETALE FOR MEGET FOR DÅRLIGE BARBERBLADE?

Er du også træt af at betale en formue for dine barberblade? Vi sælger originale GILLETTE barberblade til samme pris som private label mærker.

Så nemt er det

Vælg dit medlemskab

Startpakke med skraber kr. 49-, eller 8 stk. GILLETTE barberblade til kr. 199,-

Vælg leveringsinterval

Vælg et passende medlemskab der passer med dit barberingsmønster.​ Vælg levering hver 2, 4, eller 6 . måned.

Hurtig levering​

Vi afsender din første medlemspakke inden for 24 timer og leverer gratis i hele DK.

Fleksibilitet​

Du kan altid ændre, pause eller annullere dit medlemskab.​ Du har 100% kontrol.

Vælg et medlemskab

Prøvepakke inkl. skraber

1 original GILLETTE Fusion5

barberskraber + barberblad.

Gratis fragt.

Jeg har udstyret i orden

Gillette barberblade

8 originale GILLETTE Fusion5 

barberblade.

Gratis fragt.

Kvalitet

BLADE 
Hos Barberklubben forhandler vi Gillette Fusion5 antifriktions-barberblade, som giver en tæt og glat barbering. De fem ultratynde blade og fugtighedsstrippen sikrer en behagelig barbering, som efterlader huden blød og smidig. 

Gillettes barberblade reducerer presset på huden, og barberhovedet følger ansigtets konturer for en skånsom, men effektiv barbering. Øverst på barberbladet er en præcisionstrimmer, der gør det let at barbere vanskelige steder som bakkenbarter eller under næsen. Pakken indeholder otte barberhoveder, der kan anvendes til alle Gillette Fusion skrabere.

SKRABEREN 
Gillette Fusion kvalitetsskraber er ergonomisk designet og ligger godt i hånden. Dette gør, at barberingen bliver nemmere og dermed også mere behagelig, da skraberen glider glat på huden. En god skraber som Gillette Fusion er essentiel for et godt resultat uden rifter og rødme. 

Gillette barber Skraber

Trygt og enkelt – ingen binding

Knivskarpe GILLETTE barberblade

Du bestemmer helt selv over dit medlemskab. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab. Du har derfor 100% kontrol.

Hos Barberklubben har du mulighed for at vælge den løsning, der passer dig bedst i forhold til, hvor ofte du barberer dig. På den måde modtager du kun barberblade, når du har behov for dem. Og husk: du kan altid ændre på leveringsintervallerne ved at logge ind på din konto.

Vi har ingen skjulte omkostninger, og vi leverer kvit og frit barberblade i hele Danmark.

Spar penge på dine nye barberblade

Knivskarpe barberblade

Hos Barberklubben har du mulighed for at købe billige barberblade, helt uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Køber du dine barberblade gennem Barberklubben, så sparer du 40 % sammenlignet med andre butikker.

Når det kommer til økonomien omkring barbering, så kan du med fordel kigge på de samlede omkostninger for at få det mest retvisende billede. Her er det vigtigt at tage højde for, at Gillette barberblade holder betydeligt længere end de fleste andre barberblade på markedet. Medregner du dette, så er Gillette barberblade alle pengene værd, og de vil i sidste ende ikke være dyrere at bruge Gillette barberblade end andre ”billige” mærker. 

Derfor skal du vælge Barberklubben

100 % kontrol

Du bestemmer helt selv over dit medlemskab. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid stoppe/pause dit medlemskab. Du har derfor 100% kontrol.

Højeste kvalitet

Gillette Fusion5 antifriktions-barberblade giver en tæt og glat barbering. De fem ultratynde blade og fugtighedsstrippen sikrer en tæt og behagelig barbering, som efterlader huden blød og smidig.  

Spar penge

Du får barberblade af høj kvalitet. Vi har ingen skjulte omkostninger, og vi leverer kvit og frit barberblade i hele Danmark.  

Scroll til toppen