BILLIGE BARBERBLADE:

BETALER DU FOR
MEGET FOR DÅRLIGE BARBERBLADE?

Barberklubben sælger barberblade
fra GILLETTE til samme pris som
private label mærker.

Barberskraber med barberblad

Sådan får du billige barberblade

Vælg dit medlemskab

Startpakke med skraber og barberblad kr. 49-, eller 8 stk. billige barberblade fra GILLETTE til kr. 199,-

Vælg leveringsinterval af barberblade

Vælg et passende medlemskab der passer med dit barberingsmønster. Vælg levering af barberblade hver 2, 4, eller 6 . måned.

Hurtig levering​

Vi afsender din første medlemspakke med barbergrej inden for 24 timer og leverer gratis i hele DK.

Fleksibilitet​

Du kan altid ændre, pause eller annullere dit medlemskab.​ Du har 100% kontrol.

Vælg et medlemskab

Prøvepakke inkl. barberskraber

BarberSkraber og barberblad

1 original GILLETTE Fusion5

barberskraber + barberblad.

Gratis fragt.

Jeg har udstyret i orden

Billige Gillette barberblade

8 originale GILLETTE Fusion5 

barberblade.

Gratis fragt.

Kvalitets barbergrej fra GILLETTE

Gillette barberblade

GILLETTE
Vi mener at barberbladene fra Gillette er de bedste! Det kan vi lige så godt slå fast med det samme – 115 års erfaring fornægter sig ikke. Gillettes barberblade holder en ekstremt høj standard. Deres barberblade har været igennem over 60 kvalitetskontroller fra råmateriale til det endelige barberblad. 

SKRABEREN
Gillette Fusion kvalitetsskraber er ergonomisk designet og ligger godt i hånden. Dette gør, at barberingen bliver nemmere og dermed også mere behagelig, da skraberen glider glat på huden. En god skraber som Gillette Fusion er essentiel for et godt resultat uden rifter og rødme.

BARBERBLADENE
Hos Barberklubben forhandler vi Gillette Fusion5 antifriktions-barberblade, som giver en tæt og glat barbering. De fem ultratynde blade og fugtighedsstrippen sikrer en behagelig barbering, som efterlader huden blød og smidig. 

Gillettes barberblade reducerer presset på huden, og barberhovedet følger ansigtets konturer for en skånsom, men effektiv barbering. Øverst på barberbladet er en præcisionstrimmer, der gør det let at barbere vanskelige steder som bakkenbarter eller under næsen. Pakken indeholder otte barberblade, der kan anvendes til alle Gillette Fusion skrabere.

Gillette barber Skraber og barberbladblad

Trygt og enkelt – ingen binding

Barberblad

Du bestemmer helt selv over dit medlemskab. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab. Du har derfor 100% kontrol.

Hos Barberklubben har du mulighed for at vælge den løsning, der passer dig bedst i forhold til, hvor ofte du barberer dig. På den måde modtager du kun barberblade, når du har behov for dem. Og husk: du kan altid ændre på leveringsintervallerne ved at logge ind på din konto.

Vi har ingen skjulte omkostninger, og vi leverer kvit og frit barberblade i hele Danmark. Læs mere under spørgsmål og svar.

Billige barberblade – spar 40 %

Billige barberblade fra Gillette

Hos Barberklubben har du mulighed for at købe billige barberblade, helt uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Køber du dine barberblade gennem Barberklubben, så sparer du 40 % sammenlignet med andre butikker.

Når det kommer til økonomien omkring barbering, så kan du med fordel kigge på de samlede omkostninger for at få det mest retvisende billede. Her er det vigtigt at tage højde for, at et Gillette barberblad holder betydeligt længere end de fleste andre barberblade på markedet. Medregner du dette, så er Gillette barberblade alle pengene værd, og de vil i sidste ende ikke være dyrere at bruge Gillette barberblade end andre ”billige” mærker. 

Derfor skal du vælge barberklubbens billige barberblade

100 % kontrol

Du bestemmer helt selv over dit medlemskab. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid stoppe/pause dit medlemskab. Du har derfor 100% kontrol.

Højeste kvalitet

Gillette Fusion5 antifriktions-barberblade giver en tæt og glat barbering. De fem ultratynde blade og fugtighedsstrippen sikrer en tæt og behagelig barbering, som efterlader huden blød og smidig.  

Spar penge på vores billige barberblade

Du får barberblade af høj kvalitet. Vi har ingen skjulte omkostninger, og vi leverer kvit og frit barberblade i hele Danmark.  

Sådan får du den perfekte barbering

Den bedste barbering tager tid. Start din dag helt afslappet og giv dig selv masser af tid til at barbere dig. Hvis du har alt for travlt, kan du nemt komme til at skære dig.

Hav værktøjet i orden
Det vigtigste er at barbere sig med et skarpt barberblad. Hvis det er slidt og ikke er skarp nok, kommer det til at rive huden, og det kan give skægpest.

Rens huden
Rens allerførst dit ansigt grundigt. Det fjerner bakterier, som ellers kan trænge ind i hudporerne. Barberskum, barbergel eller barbercreme sætter sig også meget bedre fast på en fedtfri hud. En god tid for barbering er lige efter et brusebadet, da din hud er varm og fugtig og fri for overskydende olie og døde hudceller, der kan tilstoppe dit barberblad.

Barber dig med lette, blide strøg
Barber dig med og mod hårene. Ansigtshår vokser i mange retninger. Hvis du har irriteret eller følsom hud, er den sikrest vej til en god barbering dog at barbere med hårenes retning.

Nogle tager overskægget først, fordi barberblader er skarpest i starten, og overskægget er som regel tykkest. Det optimale er at barbere sig tre gange, men to gange er også fint. Der vil altid være steder med lidt stubbe efter den første barbering.

Skyld ansigtet i koldt vand
Koldt vand på huden bagefter er vigtigt, fordi det lukker porrerne. Det er også fint at bruge sprit eller aftershave, så man undgår bakterier og mindsker risikoen for skægpest. Mænd med sart eller tør hud skal vælge en mild, alkoholfri aftershave, som fugter og hjælper hudens genopbygning. Vælger du en creme som på én gang blødgør områder med irriteret hud og giver huden fornyet energi, slår du to fluer med ét slag.

Hold hænderne fra dit ansigt
Hold hænderne fra dit ansigt efter barberingen. Lad det lufttørre, så du ikke selv påfører bakterier. Sørg for at have et lille barberhåndklæde, som kun bruges til barbering.

Billigt barberblade og skraber
Scroll til toppen